Προϊόντα για bar q σχάρα (8)

Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
Διαφανή ποτήρια μπύρας από πολυκαρβονικό 500 ml 6 τεμ - Σκληρά πλαστικά ποτήρια

Διαφανή ποτήρια μπύρας από πολυκαρβονικό 500 ml 6 τεμ - Σκληρά πλαστικά ποτήρια

Πληροφορίες και χαρακτηριστικά Ορισμένα χαρακτηριστικά του διαφανούς ποτηριού μπύρας από πολυκαρβονικό: - κατάλληλο για επαφή με ποτά και τρόφιμα; - επαναχρησιμοποιούμενο; - άθραυστο; - ανακυκλώσιμο (στην πλαστική κατηγορία); - πολυλειτουργικό; - πλενόμενο στο νεροχύτη του μπαρ. Κωδικός προϊόντος: E.RTS2891-21
GIN MONDANO

GIN MONDANO

GIN MONDANO
Ψητά σουβλάκια από αρνί

Ψητά σουβλάκια από αρνί

Αροστιτσίνοι από νεαρό θηλυκό βοδινό, κάτω των 20 μηνών, επιλεγμένοι και συσκευασμένοι σε πρακτικές κατεψυγμένες στρωματοποιημένες συσκευασίες, που επιτρέπουν μερική κατανάλωση του περιεχομένου, διαθέσιμοι σε δύο μορφές: 100 τεμάχια και 225 τεμάχια.
Ζαμπόν Πάρμα DOP

Ζαμπόν Πάρμα DOP

Είναι μια αριστεία της περιοχής μας και το καμάρι μας: για να το φτιάξουμε χρησιμοποιούμε μπούτια από βαριά ιταλικά χοίρους, αλατισμένα στο χέρι (υγρό αλάτι στο δέρμα, ξηρό αλάτι στο άπαχο μέρος). Για τρεις εβδομάδες, τα προσούτο απορροφούν το αλάτι σε μια υγρή (80%) και κρύα (από +1 έως +4 βαθμούς) κάβα, και στη συνέχεια για τρεις μήνες ξεκουράζονται στεγνώνοντας αργά. Μετά τον καθαρισμό τους, ξεκινά η ωρίμανση. Τώρα είναι η σειρά του θαλάσσιου αέρα που, πριν φτάσει στην κοιλάδα, έχει κλέψει από τα δάση των Απεννίνων τα βάλσαμα. Ανάλογα με την εποχή, ανοίγουν τα παράθυρα και για εννέα μήνες προχωράμε έτσι. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στην κάβα: ο συνεταιρισμός θα τοποθετήσει το δούκα στέμμα για την προστασία της ποιότητας μετά από 12 μήνες. Σε εμάς δεν αρκεί: το προσούτο μας θα περιμένει ακόμη μέχρι 18-20 μήνες, όταν θα νιώσετε όλη την έντονη, βαθιά, μελωδική του γλυκύτητα, ποτέ ζαχαρωτή.
Emiled A - Νύχτα&Μέρα

Emiled A - Νύχτα&Μέρα

Emiled A - Νύχτα&Μέρα
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Βαθμός: 100% Arneis. Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια. Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή. Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα. Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών. Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε. Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%. Γαστρονομικός συνδυασμός: είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Rum Farol

Rum Farol

Το RUM FAROL είναι ένα παραδοσιακό απόσταγμα με βάση τη μελάσα, που ωριμάζει σε βαρέλια πρώην Porto Tawny. Στο μάτι φαίνεται κεχριμπαρένιο, ελαφρώς χαλκό. Η μύτη εκπλήσσεται από μια γλυκιά μυρωδιά κερασιού, οι φρουτώδεις και επίμονες νότες θυμίζουν κρασί Port. Η γεύση αποκαλύπτει ένα καπνιστό και ξυλώδες άρωμα, αρχικά ξηρό που γίνεται τρυφερό. Το RUM FAROL είναι ένα εξαιρετικό τεχνίτη ρούμι με ευέλικτο χαρακτήρα, ιδανικό για γευσιγνωσία και κατάλληλο για την ανάμειξη εκλεπτυσμένων ποτών. Παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Πορτογαλία, το Rum Farol είναι το αποτέλεσμα των φυσικών διαδικασιών ζύμωσης και απόσταξης του χυμού ζαχαροκάλαμου, του οποίου το αρωματικό προφίλ είναι εγγυημένο. Το RUM FAROL φωτίζει την εκλεπτυσμένη κατανάλωση, χαράσσοντας την πορεία των αισθήσεων. Χωρητικότητα: 70cl - 40%Vol